Rabobank clubkas campagne

Dankzij iedereen die op onze vereniging gestemd heeft hebben wij donderdag 1 november een cheque mogen ontvangen van maar liefst €437.37.

Namens bestuur en alle leden hartelijk dank voor uw steun.


Uitnodiging Schietwedstrijd voor 55 plussers

Beste schuttersvrienden,
Op woensdag 10 augustus organiseert Schutterij St. Urbanus weer de inmiddels traditionele drietalschietwedstrijd voor de 55 plussers op ons schietterrein aan de Maalbroek 201 te Maasniel.
Deze wedstrijd zal geschoten worden op onze 8 kogelvangers.

Lees meer


Uitslagen Bondsfeesten en schietwedstrijden

  De uitslagen van de schutterfeesten en schietwedstrijden staan nu op onze website. Klik hier om alles te bekijken!


Uitslag Koningschieten 2016

Wie is koning(in), Jeugd-Schutterskoning(in) en burgerkoning(in)? Bekijk de uitslag Link


Uitslagen Merum

De uitslagen van het dekenaal schuttersfeest en 301e bondsschuttersfeest in Merum staan nu op onze website. Klik hier om alles te bekijken!


LDS 2015

 We zijn vorige week zondag begonnen met 5 drietallen aan het LDS 2015 in Doenrade. Daarvan mochten er 2 door naar het kavelen van de zaterdag erna: Els Aelmans, Wendy Linssen, Monica Smeets + Esther Gerris, Melissa Linssen, Anouk Sars.
Uiteindelijk heeft het drietal van Esther, Melissa en Anouk een mooie 4e plaats behaald!
Meer uitslagen staan hier, en foto's volgen zo snel mogelijk.


Uitslagen Wessem

Zowel de uitslagen van het 300e bondsschuttersfeest in Wessem, als de jaarprijzen van de MLSB zijn bekend en staan nu ook op onze website. Klik hier om alles te bekijken!


Uitslagen Haelen

 Ook de uitslagen van Haelen staan op onze website.


Praktische Informatie OLS 2015

Diverse informatie voor bewoners, bezoekers en schutters omtrent het OLS 2015 is te vinden op de OLS-website in de sectie "Praktische Informatie" !


Koningschieten 2015

Na een spannende wedstrijd zijn in onze 3 klasses de volgende winnaars gekomen:

Schutterskoningin 2015-2016: Anouk Sars
Jeugd-schutterskoningin 2015-2016: Kelsey van Nistelrooy
Burgerkoning 2015-2016: Eric Obstals

Een uitgebreid verslag van deze dag volgt nog op onze Uitslagen-pagina.


Stadsprocessie 2015

 Afgelopen zaterdag nam een delegatie van onze schutterij deel aan de Stadsprocessie naar de Kapel in 't Zand. Een kort fotoverslag is hier terug te bekijken.


Har Geelen Wisseltrofee (dag 1)

Zondag 12 april zijn we op eigen terrein begonnen met de schietwedstrijd voor de Har Geelen Wisseltrofee. Het resultaat van deze eerste dag schieten is te lezen in de uitslagen van 2015.


Jaarprogramma 2015

 Het programma van onze schutterij voor 2015 staat nu op onze website. Kijk hier voor het complete overzicht.


Open Huis OLS Hoes

Op zondag 14 december aanstaande opent het OLS Hoes haar deuren voor het publiek. De stichting OLS Maasniel 2015 sluit hiermee aan op de kerstmarkt op het Betjesplein en koopzondag van diverse winkeliers in Maasniel. Van 12-16 uur is iedereen van harte welkom een kijkje te komen nemen. 
 
Er zullen 2 lezingen gehouden worden door Luc Wolters van het Limburgs Schutterijmuseum, het OLS Lied van 2015 zal worden gepresenteerd en de website van het OLS 2015 zal in gebruik genomen worden. Daarnaast is er natuurlijk ook nog de permanente expositie over het schutterswezen.

Meer informatie is te lezen in bijgevoegd persbericht 


Lees verder
Organisatie OLS 2015 Maasniel werft vrijwilligers

  De werkgroep personeel van de organisatie van het OLS 2015 Maasniel is gestart met het werven van vrijwilligers. Om het drie weken durende Oud Limburgs Schuttersfeest op zondag 5 juli 2015 in Maasniel in goede banen te leiden en tot een succes te maken, is de hulp van ongeveer 1800 vrijwilligers gevraagd. Vrijwilligers kunnen bij alle voorkomende werkzaamheden gedurende de periode half juni tot half juli 2015 worden ingezet. Een spetterende geheel verzorgde feestavond voor alle vrijwilligers maakt deel uit van het hele evenement.
De eerste fase van personeelswerving richt zich tot de Roermondse verenigingen en stichtingen. Hiervoor zijn 3 informatieavonden ingepland. Lees meer hierover in bijgevoegd persbericht.


Lees verder
1-15 uit 72 Volgende pagina >>